Blog Archive

Followers

Thursday, February 25, 2021

25-02-21

Tot mijn (aangename) verrassing lezen toch veel mensen mijn blog! Ik kan niet zien WIE het leest, alleen hoeveel er mee lezen. Nou, het leven is hier redelijk saai. Ik kan het niet laten op de buienradar van Voorschoten te kijken en jullie hebben beter weer dan ik! Geniet er van! Naar buiten! 

Vannacht 6 uur geslapen; toch heel redelijk en ik voelde me fit vanmorgen. Ik besloot er maar weer een yoga uurtje tegen aan te gooien. Als ik veel wandel of fiets thuis dan doe ik vaak een half uurtje bil-training met mijn online sportschool-les; dat vind ik toch minder zwaar. 

Er waren 4 mannen aan het trainen in de gym achter de glazen wand van de yogaruimte; dat gaf wederzijds afleiding en het uur vloog om. Hierna durfde ik eigenlijk niet meer in mijn bikini een uurtje te gaan lezen aan het zwembad; ik moet toegeven dat ik na 2 keer een uurtje zonnen gister en eergister een beetje rood zie. Ongebruikelijk voor mij maar oppassen dan maar. Ik besloot dus maar rondjes rond het lege tennis/basketbalveld te gaan lopen. Wel erg saai. Maar zeer corona-proef. Ik voelde me een hamstertje in een treadmill en na het 21e (ongeveer) rondje ging het opeens regenen. Ik besloot me lekker nat te laten regenen maar daar zag ik opeens toch maar van af. Regen, ook in de tropen, blijft niet lekker.

Douchen, brunchen, boodschapjes, 2 uur webinar gekeken, uurtje huiswerk gemaakt, boekje gelezen, en aan het eind van de middag belde eerst Tonia en toen Wijmie. Wijmie had ik al erg lang niet gesproken dus we hadden wel heel veel bij te praten. Dus daarna was de dag om en omdat we allebei niets zagen in mijn kookkunsten besloten we uit eten te gaan in de mall. We kozen de Thai en ik moet zeggen; ik had het zelf niet beter gekund! (Dat denk ik namelijk heel vaak wel als ik uit eten ga; erg irritant, ik weet het.)

Daarna nog een uurtje tv en de dag was weer om!

1 comment:

Wendy said...

Hier een familielid die jouw blog leest, niet elke dag of week maar eens in de zoveel tijd even weer het nodige bijlezen.
Soms is dat dan zo klaar, soms avonden achtereen leesplezier. 😉 Leuk hoor!

About Me

My photo
Voorschoten, Netherlands
Ik ben dit blog in mei 2008 begonnen als vervanging van de nieuwsbrieven die ik regelmatig naar familie en vrienden opstuurde. Ik ben getrouwd met Peter, die voor een Nederlandse baggermaatschappij werkt, en we hebben 2 kinderen, Lilith (23 jaar) en Jillis (20 jaar). Sinds augustus wonen wij in Dubai en in Voorschoten. De kinderen studeren allebei in Nederland; Lilith IBA in Rotterdam en Jillis fiscaal recht in Leiden. Behalve in Nederland heb ik ook 4 jaar in Davos (Zwitserland), 3 jaar in Karratha en Geelong (Australie), 2,5 jaar in Janabiyah (Bahrein), 8 jaar in Singapore en 2 jaar in Jakarta (Indonesie) gewoond. Peter woont sinds een jaar meestal alleen in het buitenland; eerst een jaar Vitoria, Brazilië en nu in Dubai. Ik ben begonnen met diverse studies in de alternatieve gezondheidszorg. In mijn blogs schrijf ik over de belevenissen van ons gezin, over onze avontuurlijke vakanties en wat er verder nog in onze levens speelt.