Blog Archive

Followers

Saturday, July 20, 2019

Uitslag 2e MRI. 18 juli 2019

Donderdag, 18 juli 2019

Woensdagmiddag kon ik nog even een 2e MRI laten maken, eentje die zich zou focussen op het gezwel in mijn hoofd ipv op de bloedvaten, en donderdagochtend kon ik om 9 uur terecht voor de uitslag.

Peter was een dag eerder naar huis gekomen om bij dit gesprek aanwezig te zijn. Zijn vlucht had gelukkig geen vertraging en om 9 uur werden we binnengeroepen door dr L.
Zij bevestigde dat het definitief een goedaardige tumor was, uitgaande van het hersenvlies. Een Meningeoom. 
Hij was wel al vrij groot; een golfbal die al aardig wat omliggend weefsel wegdrukte en zodoende de 2 epileptische insulten had getriggerd.

Ze wist eigenlijk niet zo veel meer te vertellen. Ze zei dat mijn casus in het interdisciplinair overleg, as maandag, besproken zou worden. Ze dacht wel dat ik in aanmerking zou komen op korte termijn voor een operatie. Van dr R. kreeg ik dinsdag nog de indruk dat ze deze operatie indien mogelijk nog een poosje wilden uitstellen, omdat dit meestal een zeer langzaam groeiende tumor is, maar van dr L. kreeg ik de indruk dat hij al aardig aan de maat was om dat nog maanden-jarenlang te kunnen monitoren.

Ze sprak met ons af dat ze mij dinsdag de uitslag van het overleg telefonisch zou mededelen.

Wordt dus vervolgd!

No comments:

About Me

My photo
Voorschoten, Netherlands
Ik ben dit blog in mei 2008 begonnen als vervanging van de nieuwsbrieven die ik regelmatig naar familie en vrienden opstuurde. Ik ben getrouwd met Peter, die voor een Nederlandse baggermaatschappij werkt, en we hebben 2 kinderen, Lilith (23 jaar) en Jillis (20 jaar). Sinds augustus wonen wij in Dubai en in Voorschoten. De kinderen studeren allebei in Nederland; Lilith IBA in Rotterdam en Jillis fiscaal recht in Leiden. Behalve in Nederland heb ik ook 4 jaar in Davos (Zwitserland), 3 jaar in Karratha en Geelong (Australie), 2,5 jaar in Janabiyah (Bahrein), 8 jaar in Singapore en 2 jaar in Jakarta (Indonesie) gewoond. Peter woont sinds een jaar meestal alleen in het buitenland; eerst een jaar Vitoria, Braziliƫ en nu in Dubai. Ik ben begonnen met diverse studies in de alternatieve gezondheidszorg. In mijn blogs schrijf ik over de belevenissen van ons gezin, over onze avontuurlijke vakanties en wat er verder nog in onze levens speelt.