Blog Archive

Followers

Wednesday, February 1, 2012

Abercrombie & Fitch in Singapore. Joepi??

Deze week heeft Lilith haar MOCK tentamens gedaan. Na die hele week zwoegen heb ik haar vandaag na haar laatste tentamen uit school gehaald en zijn we even de stad in gegaan.

Naar Abercrombie & Fitch.

Jij zult er ook wel niet van gehoord hebben, maar het is een Amerikaanse mode keten, helemaal hip. In Nederland nog geen filiaal van geopend, dus het halve Gooi gaat naar Parijs om daar wat te scoren. En nu hebben wij hem in Singapore!! Alle teenagers in Nederland vast jaloers op Lilith.

Dus ik mee.

Nou, komt dat zien! 2 blote, brede borstkassen voor de deur, brede tandpasta grijzen. Je mag ook met hen op de foto (wie wil dat niet.... eh.... IK!)

Het barst van het personeel in blauwe hippe veel te korte strapless jurkjes. Als ze even niets te doen hebben, staan ze zogenaamd hip te dansen. Jaja; airco standje elfstedentocht, dan wil je wel bewegen.

Uit het plafond worden telkens nieuwe walmen A & F parfum over je heen gesproeid.

Getto blasters voluit en om het af te maken sfeerverlichting a la een bruin cafe... heel handig als je wilt zien welke kleur iets nu precies heeft... maar ik zal wel te oud zijn om zo iets degelijks te bedenken.

Binnen no time liep ik met 8 kledingstukken te sjouwen, zodat Lilith haar handen vrij had voor verder research.
Ik moet toegeven; het zag er veel belovend uit.

Dus mijn dochter de paskamer in (heel grote paskamers, maar nee, ik mocht niet mee naar binnen!!)

Lilith heeft in Nederland maat small of medium, in Singapore minstens large. (ik heb medium in Nederland en ik heb het opgegeven om ooit iets te kunnen kopen hier)

Een rok en 2 shirtjes zaten goed, maar vielen tegen.
2 jurkjes kwam ze niet in - gingen niet over haar hoofd, volgens de verkoopster moet je erin stappen, maar ze bleven hangen op haar heupen!! (Voor de duidelijkheid; dat was maat large.)
Een bloes maat large was te groot, dezelfde bloes maat medium zat prima, maar... nu kon ze haar armen niet meer buigen - te strak bij de ellebogen ?????
Alleen een sweater was wel aardig, maar de prijs die ze ervoor durfden te vragen vond Lilith te veel. (ze heeft een kledingbudget) Nou vind ik het nooit erg om de helft te betalen als het erg leuk is, maar dat was het niet.

dus... exit A & F.

Met lege handen.

No comments:

About Me

My photo
Voorschoten, Netherlands
Ik ben dit blog in mei 2008 begonnen als vervanging van de nieuwsbrieven die ik regelmatig naar familie en vrienden opstuurde. Ik ben getrouwd met Peter, die voor een Nederlandse baggermaatschappij werkt, en we hebben 2 kinderen, Lilith (23 jaar) en Jillis (20 jaar). Sinds augustus wonen wij in Dubai en in Voorschoten. De kinderen studeren allebei in Nederland; Lilith IBA in Rotterdam en Jillis fiscaal recht in Leiden. Behalve in Nederland heb ik ook 4 jaar in Davos (Zwitserland), 3 jaar in Karratha en Geelong (Australie), 2,5 jaar in Janabiyah (Bahrein), 8 jaar in Singapore en 2 jaar in Jakarta (Indonesie) gewoond. Peter woont sinds een jaar meestal alleen in het buitenland; eerst een jaar Vitoria, Braziliƫ en nu in Dubai. Ik ben begonnen met diverse studies in de alternatieve gezondheidszorg. In mijn blogs schrijf ik over de belevenissen van ons gezin, over onze avontuurlijke vakanties en wat er verder nog in onze levens speelt.